Ponedeljek, 01 junij 2020
Iskanje

Začenja se jesenski Ljubljanski teden mode

Potekal bo do petka

21. okt. 2019 | 10:14
Dark Theme

Danes se začenja jesenski Ljubljanski teden mode, ki bo potekal do petka. Prireditelji, zavod Zvereene, napovedujejo tri dni revij 32 domačih in tujih modnih oblikovalcev, konferenco na temo Sistem mode, predstavitev nove kolekcije Benedetti Life Mateje Benedetti in razstavo predstavljenih kolekcij modnih oblikovalcev. Modne steze bodo tokrat v Muzeju za arhitekturo in oblikovanje. Letošnja novost je sodelovanje organizatorjev s Centrom za kreativnost.

Na konferenci, ki bo v četrtek in petek, bo govora o vprašanju povezovanja modne industrije s kreativnim in kulturnim sektorjem. Predstavili bodo poslovne modele na področju modne industrije po svetu, še posebej pa strategije, ki upoštevajo posebnosti slovenskega okolja. Sodelovali bodo strokovnjaki s področja modne industrije in modnih medijev iz več kot desetih držav, med drugim iz Francije in Italije.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Za katero prepoved si najbolj želite, da bi jo odpravili?

6. maj. 2020 | 17:24
Prepoved ležanja na plaži
Prepoved prostega prečkanja meje
Prepoved obiska prijateljev
Prepoved skupinskih športov
Prepoved normalnega obratovanja barov in restavracij
Vse sedanje prepovedi so na mestu
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo