Ponedeljek, 01 junij 2020
Iskanje

Zagotoviti pretok blaga čez mejo

Videokonferenca policij Slovenije, Hrvaške, Italije, Avstrije in Madžarske

19. mar. 2020 | 16:52
Dark Theme

Generalni direktorji policij in vodje mejnih služb Avstrije, Madžarske, Italije, Hrvaške, Srbije in Slovenije so na današnji videokonferenci poudarili pomen zagotavljanja neprekinjenega pretoka blaga v regiji in oskrbe državljanov z osnovnim blagom. Soglašali so, da je treba prevozu medicinske opreme in blaga zagotoviti prednostni prehod čez mejo.

Strinjali so se, da je treba posebno pozornost nameniti prevozu medicinske opreme in blaga, za katerega naj bi zagotovili prednostni prehod čez mejo, po potrebi tudi z zagotavljanjem policijskega spremstva. Soglašali so, da je treba posameznike, ki izkoriščajo trenutne razmere za pridobitev lastne premoženjske koristi, obravnavati prednostno. Kadar se pojavijo taki zločini, je treba zagotoviti medsebojno pomoč med državami na najvišji ravni in ustrezno izmenjavo informacij. Izrazili so potrebo po redni izmenjavi informacij o izkušnjah s policijskimi ukrepi. Naslednjo videokonferenco so napovedali za ponedeljek.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Za katero prepoved si najbolj želite, da bi jo odpravili?

6. maj. 2020 | 17:24
Prepoved ležanja na plaži
Prepoved prostega prečkanja meje
Prepoved obiska prijateljev
Prepoved skupinskih športov
Prepoved normalnega obratovanja barov in restavracij
Vse sedanje prepovedi so na mestu
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo