Ponedeljek, 20 maj 2019
Iskanje
ZKB

ZKB: »Velika priložnost, večja vidljivost, večja doslednost«

Predstavili novi logotip Zadružne kraške Banke Trst Gorica

14. maj. 2019 | 14:20
Dark Theme

»Upoštevali smo nekatere dosedanje elemente, predvsem pa smo se osredotočili na našo prihodnost.« Tako je predsednik uprave Adriano Kovačič na nedeljskem občnem zboru v dvorani Kinemax v Tržiču uvedel svojo predstavitev novega logotipa Zadružne kraške Banke Trst Gorica. S časom bodo novi logotip uporabili tudi na napisih na zunanjosti podružnic; dosedanje bodo seveda nadomestili.

Novi logotip Zadružne kraške Banke Trst Gorica
Novi logotip Zadružne kraške Banke Trst Gorica

»Obdržali smo kratico ZKB, brand ki je dobro poznan, uporabljen in cenjen med slovenskimi in italijanskimi člani in strankami. Kratico ZKB pa smo obogatili tako, da bo logotip odražal ves teritorij, na katerem zdaj posluje naša banka: Trst in Gorica. Logotip odraža to, kar smo. Trije kvadrati ponazarjajo vključitev, biti del skupine, bogastvo raznolikosti, vendar tudi: člani in stranke, teritorij in banka.« Dodal je, da so kvalitete novega logotipa »velika priložnost, večja vidljivost, večja doslednost«.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Na letošnjih evropskih volitvah:

16. maj. 2019 | 19:15
bom glasoval v skladu s tradicijo
bom spremenil svojo volilno navado
sem še neodločen, koga naj volim
še ne vem, ali bom volil
ne bom volil
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo