Torek, 07 december 2021
Iskanje

Četrtek, 25. novembra 20021

25. nov. 2021 | 0:01
Dark Theme

Nad vzhodno in delom srednje Evrope ter nad Balkanom je območje visokega zračnega tlaka, nad zahodnim Sredozemljem pa se poglablja ciklon. Ob šibkih vetrovih se nad našimi kraji še zadržuje hladen in razmeroma suh zrak.

Oblačno bo, tekom dopoldneva se bodo začele pojavljati rahle padavine, ki se bodo od popoldneva širile in nekoliko okrepile. Meja sneženja bo na nadmorski višini okoli 1500 m. Na obalnem območju bo pihala zmerna burja.

Danes bo oblačno, le v severnih krajih zjutraj še delno jasno. Po nekaterih nižinah bo dopoldne megla. Okoli poldneva bo v zahodnih krajih od juga začelo deževati, popoldne bo občasno deževalo tudi ponekod v osrednjih in južnih krajih.

Vremenska napoved Hidrometeorološkega zavoda Republike Slovenije in deželne meteorološke opazovalnice ARPA OSMER

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

TAGS:

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Proti covidu-19 se bodo po zeleni luči, ki sta jo prižgali evropska in italijanska agencija za zdravila EMA in AIFA, kmalu lahko cepili otroci med 5. in 11. letom starosti. Cepljenje otrok:

3. dec. 2021 | 17:20
Popolnoma zagovarjam
Delno zagovarjam
Delno odklanjam
Popolnoma odklanjam
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo