Nedelja, 17 november 2019
Iskanje

Petek, 8. novembra 2019

8. nov. 2019 | 0:01
Dark Theme

Oblačno vreme bo z obširnimi padavinami in tudi nevihtami. Na zahodu bodo padavine zelo obilne, zlasti v Karnijskih Predalpah. Meja sneženja bo na nadmorski višini okrog 1800 m. Na obalnem območju bodo tudi daljša obdobja brez dežja in pihal bo okrepljen jugovzhodnik. Proti večeru bo veter obračal iz jugozahodne smeri. Morje bo razburkano. V visokogorju bo pihal okrepljen južni veter.

Oblačnost bo na zahodu naraščala, začelo bo rahlo deževati. Drugje bo še deloma jasno in po nekaterih nižinah megleno. Čez dan se bo postopno povsod pooblačilo. Padavine se bodo proti večeru počasi širile v notranjost, ob morju bodo nastajale tudi nevihte. Ob obali bo pihal okrepljen jugo, drugje pa šibak veter vzhodnih smeri.

Jutranje temperature bodo od 1 do 7, na Primorskem okoli 10, najvišje dnevne od 10 do 15, v alpskih dolinah okoli 5 stopinj C.

Vremenska napoved Hidrometeorološkega zavoda Republike Slovenije in deželne meteorološke opazovalnice ARPA OSMER

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

TAGS:

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo