Četrtek, 25 april 2019
Iskanje

Tajski boks tudi z zamejskim pridihom

15. nov. 2010 | 16:41
Dark Theme

Tako je 25-letni Miran Fabjan, član kluba Yaksha Combat Team, doma iz Branika pri Novi Gorici, v soboto pozno zvečer v tržaški športni palači na Čarboli osvojil naslov evropskega prvaka MTA v borilni veščini muaythai (tajski boks po naše), v kategoriji do 78 kilogramov. Veliko zaslug za Fabjanovo zmago ima tudi njegov 37-letni trener Dario Grilanc iz Doline, ki ga že nekaj let vodi v Komnu. Trener Grilanc je pred bojem prav toliko napet kot njegov varovanec. »Vem kako se počuti človek, ko stopi na ring. Tudi sam sem to okusil. Miran pa je res hladnokrven. Nasprotnika gleda v oči, kar vzbuja strah,« je dejal Grilanc, ki se s tem borilnim športom ukvarja od leta 1992.
Fabjan je imel v Trstu veliko navijačev, ki so zanj glasno navijali. Po zmagi se je ovil v slovensko zastavo. Bučen aplavz mu je namenilo tudi italijansko občinstvo.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Evropski parlament je podprl ukinitev premikanja ure leta 2021. Države članice se bodo same odločile za poletni ali zimski čas, Evropsko komisijo bodo morale o tem obvestiti do aprila 2020. Podpiram:

15. apr. 2019 | 19:57
Poletni čas
Zimski čas
Mi je vseeno
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo