Ponedeljek, 25 oktober 2021
Iskanje

Caterina Sinigoi se pripravlja na sezono, ki bi ji lahko spet odprla vrata reprezentance

Tekmovalka SK Devin intenzivno pili formo in nabira smučarske kilometre

20. sep. 2021 | 8:55
Dark Theme

Najboljša alpska smučarka pri nas Caterina Sinigoi se že celo poletje vneto pripravlja na novo sezono, ki bo morda ključna v njeni karieri. Tekmovalka SK Devin, ki bo letos prestopila v starejšo mladinsko kategorijo in bo torej tekmovala samo med mladinkami (ne več med mlajšimi mladinkami, kot doslej, ampak tudi proti tri leta starejšim smučarkam), se je poleti vneto pripravljala doma in pilila še kako potrebno kondicijo, veliko pa je tudi smučala.

Cilj sezone je jasen. Če Sinigoieva želi vnovič odpreti vrata reprezentance, mora osvojiti tako imenovani niz tekem Fis Gran premio d’Italia ali pa izstopati po tehnični plati. V obeh primerih mora zbirati dobre rezultate v obeh tehničnih disciplinah, zato bo cilj sezone tudi ta, da v veleslalomu napreduje, a ne da bi zato trpel trening slaloma, kjer je že zelo visoko.

Sinigoieva, letošnja maturantka liceja France Prešeren, ki ima tudi status športnika, se je v teh dneh vrnila med šolske klopi, v soboto pa je spet odpotovala na Stelvio, kjer jo čaka nov sklop smučarskih treningov, vseskozi pa bo nadaljevala s kondicijsko vadbo.

Več v nedeljskem Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Podpirate razpustitev neofašistične stranke Forza nuova?

13. okt. 2021 | 15:23
Da
Ne
Ni pravi čas za take ukrepe
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo