Ponedeljek, 26 oktober 2020
Iskanje

Dom = D-liga

Košarkarji Doma so napredovali v višjo ligo

Trbiž |
8. jun. 2019 | 21:02
Dark Theme

Cassacco - Dom 62:70 (16:19, 32:28, 51:50)

Dom: D. Abrami 8, Bernetič 13, Voncina nv, Visintin 13, G. Zavadlav 14, Dellisanti 2, Kocman 0, Marini 5, M. Zavadlav 8, P. Abrami nv, Dreas 7. Trener: Lucio Miani.

Košarkarji Doma so kronali vrhunsko sezono, med katero so utrpeli le en poraz, z napredovanjem v D-ligo. Na polfinalni tekmi sklepnega turnirja final 4 na Trbižu so premagali Cassacco, najboljše moštvo iz videmske pokrajine. Abrami in soigralci so sredi druge četrtine že povedli z desetimi točkami naskoka, Cassacco pa je na krilih neustavljivega Confenteja odgovoril in povedel s sedmimi točkami prednosti v tretji četrtini. Košarkarji trenerja Mianija pa so odreagirali s srcem in se v zadnji četrtini po zaslugi res vseh posameznikov najprej približali nasprotniku, ga prehiteli in osvojili dragoceno zmago, s katero so se veselili napredovanja v D-ligo po desetih letih. Goriško ekipo je glasno spodbujalo veliko število navijačev, ki so se v Kanalsko dolino pripeljali z avtobusom. Dom bo na Trbižu spet nastopil danes ob 19. uri, ko se bo spopadel za prvo mesto, finale proti Cordenonsu pa je le »častni«.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Si boste naložili aplikacijo Immuni?

6. okt. 2020 | 16:18
Da
Ne
Sem si jo že
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo