Petek, 19 april 2019
Iskanje

Dončić klonil pred vrhunskim Hardnom

Luko na tribuni spet podpirali številni slovenski navijači

ZDA |
12. feb. 2019 | 9:06
    ?wmode=transparent&controls=2&showinfo=0&theme=light">
Dark Theme

Slovenski košarkar Luka Dončić je v ligi NBA z Dallas Mavericks gostoval pri Houston Rockets. Teksaški derbi je osvojil Houston (120:104) za katerega je James Harden kljub poškodbi rame še tridesetič zapored dosegel vsaj 30 točk. Dončić je bil z 21 točkami, desetimi skoki in osmimi podajami prvi strelec gostov, ki so prvič letos izgubili sosedski derbi. Naj še omenimo, da je tudi tokrat Dončića s tribune podpiralo veliko Slovencev, kar znova potrjuje pravo evforijo, ki jo je sprožil mladi slovenski košarkar.

Na tribunah v dvoranah lige NBA je vse več slovenskih zastav (AP)
Na tribunah v dvoranah lige NBA je vse več slovenskih zastav (AP)

James Harden, ki je po dvoboju objel Dončića, pa je zdaj le še eno tekmo oddaljen od izenačenja drugega najdaljšega niza 30 zaporednih točk Wilta Chamberlaina v zgodovini NBA. Chamberlain je s 65 tekmami v nizu tudi rekorder.

Objem med Dončićem in Hardnom:

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Evropski parlament je podprl ukinitev premikanja ure leta 2021. Države članice se bodo same odločile za poletni ali zimski čas, Evropsko komisijo bodo morale o tem obvestiti do aprila 2020. Podpiram:

15. apr. 2019 | 19:57
Poletni čas
Zimski čas
Mi je vseeno
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo