Petek, 05 junij 2020
Iskanje
NBA

Dončić najboljši igralec tekme (video)

Dallas Maverick so premagali Cleveland Cavaliers s 131:111

ZDA |
4. nov. 2019 | 9:56
Dark Theme

Luka Dončić je na tekmi, ki so jo Dallas Mavericks zmagali proti Cleveland Cavaliers s 131:111 poskrbel za novo bleščečo predstavo in izenačil svoj karierni dosežek. Slovenski »čudežni deček« je prispeval 29 točk, 15 asistenc ter 14 skokov in tako dosegel še enajsti karierni trojni dvojček, drugega zapored po epskem dvoboju v minulem kolu proti LeBronu Jamesu in njegovi ekipi Los Angeles Lakers. Dončić je med drugim tudi dobil udarec v glavo in so mu morali šivati rano. Proti Clevelandu pa je bila poškodba že pozabljena.

Tudi Dragićev Miami Heat je zmagal, in sicer proti ekipi Houston Rockets s 129:100, Goran Dragić je dosegel 15 točk, štiri podaje in dva skoka.

?wmode=transparent&controls=2&showinfo=0&theme=light">

Dončićevih enajst trojnih dvojčkov je največji dosežek v ligi NBA pri košarkarjih, ki še niso dopolnili 21. rojstnega dne. Magic Johnson je v Dončićevi starosti dosegel sedem trojnih dvojčkov.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kje bi radi počitnikovali?

2. jun. 2020 | 16:42
V Sloveniji
V Italiji
Na Hrvaškem
V Grčiji
Drugje
Letos si počitnic ne bom mogel privoščiti
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo