Petek, 22 november 2019
Iskanje
NBA

Dončić najboljši igralec tekme (video)

Dallas Maverick so premagali Cleveland Cavaliers s 131:111

ZDA |
4. nov. 2019 | 9:56
Dark Theme

Luka Dončić je na tekmi, ki so jo Dallas Mavericks zmagali proti Cleveland Cavaliers s 131:111 poskrbel za novo bleščečo predstavo in izenačil svoj karierni dosežek. Slovenski »čudežni deček« je prispeval 29 točk, 15 asistenc ter 14 skokov in tako dosegel še enajsti karierni trojni dvojček, drugega zapored po epskem dvoboju v minulem kolu proti LeBronu Jamesu in njegovi ekipi Los Angeles Lakers. Dončić je med drugim tudi dobil udarec v glavo in so mu morali šivati rano. Proti Clevelandu pa je bila poškodba že pozabljena.

Tudi Dragićev Miami Heat je zmagal, in sicer proti ekipi Houston Rockets s 129:100, Goran Dragić je dosegel 15 točk, štiri podaje in dva skoka.

?wmode=transparent&controls=2&showinfo=0&theme=light">

Dončićevih enajst trojnih dvojčkov je največji dosežek v ligi NBA pri košarkarjih, ki še niso dopolnili 21. rojstnega dne. Magic Johnson je v Dončićevi starosti dosegel sedem trojnih dvojčkov.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo