Sobota, 18 januar 2020
Iskanje
NBA

Dončićevih 42 točk in šesti trojni dvojček

Luka Dončić je postal drugi najmlajši igralec v zgodovini lige NBA po LeBronu Jamesu, ki se lahko ponaša s tem izjemnim dosežkom

ZDA |
19. nov. 2019 | 12:41
Dark Theme

Luka Dončić je v severnoameriški košarkarski ligi NBA dosegel nov izjemni mejnik. Na sinočnji tekmi, ki jo je Dallas Mavericks pred domačimi navijači zmagal proti San Antonio Spurs s 117:110, je prispeval 42 točk, 12 podaj in 11 skokov. Gre za Dončićev šesti trojni dvojček v letošnji sezoni. Slovenski »čudežni deček« je z odlično predstavo postal drugi najmlajši igralec v zgodovini lige NBA po LeBronu Jamesu, ki je na eni tekmi dosegel trojni dvojček s 40 točkami. Dončić in James sta edina igralca v zgodovini lige, ki sta pred dopolnjenim 21 letom dosegla trojni dvojček s 40 točkami.

?wmode=transparent&controls=2&showinfo=0&theme=light">

Dvajsetletni Ljubljančan je izboljšal tudi najboljši slovenski strelski dosežek na eni tekmi v ligi NBA. Pred njim je 40 točk 28. februarja 2014 dosegel Goran Dragić.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Katera beseda je v letu 2019 najbolj zaznamovala slovensko narodno skupnost v Italiji?

14. jan. 2020 | 17:00
Defibrilator
Jezik
Migranti
Narodni dom
Paritetni odbor
Predsednica
Predstavništvo
Ravnatelj
Stadion
Strelišče
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo