Nedelja, 16 junij 2019
Iskanje

Dončiću več glasov kot slovenskih prebivalcev

Slovenski košarkar četrti na začasni lestvici glasovanja za nastop na tekmi zvezd lige NBA

ZDA |
11. jan. 2019 | 12:11
    ?wmode=transparent&controls=2&showinfo=0&theme=light">
Dark Theme

Ni ga dneva, da bi se ne govorilo o Luki Dončiću. To se pozna tudi v javnem glasovanju za tekmo vseh zvezd lige NBA. V 16 dneh je slovenski košarkar prejel dobrih 2,2 milijona glasov. Med igralci v zahodni konferenci zaostaja Luka le za superzvezdnikom LeBronom Jamesom, ki je doslej med vsemi prejel največ glasov, skoraj 2,8 milijona.

Na vzhodu pa s slabimi 2,7 milijona glasovi vodi grški zvezdnik Giannis Antetokounmpo, na drugem mestu je organizator Boston Celtics Kyrie Irving z malo manj kot 2,4 milijona glasovi, kar pomeni, da je Luka Dončić na absolutnem četrtem mestu. Za novinca, predvsem pa za neameriškega košarkarja, je to seveda prej izjema kot pravilo.

Spletno glasovanje za predstavnike lige, ki se bodo pomerili v vsakoletni ekshibicijski tekmi zvezd 19. februarja v Charlottu, je odprto do 21. januarja, glasovati pa je možno s klikom tukaj.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kje načrtujete, da bi preživeli letošnji dopust?

28. maj. 2019 | 12:28
v Sloveniji
na Hrvaškem
v Italiji
v Grčiji
v kakšni drugi evropski državi
na eni od neevropskih celin
ne bom dopustoval
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo