Sreda, 20 november 2019
Iskanje
NBA

Dvojni dvojček Luke Dončića

Zadnje pripravljalne tekme pred pričetkom košarkarske lige NBA

ZDA |
18. okt. 2019 | 10:22
Dark Theme

Ameriški košarkarski klubi pred skorajšnjim pričetkom lige NBA odigravajo zadnje pripravljalne tekme. Dallas Maverick, pri katerem igra tudi Luka Dončić, je premagal Los Angeles Clippers s 102 : 87. Najboljša na igrišču sta bila slovenski »čudežni deček« in Latvijec Kristaps Porzings. Dončić je prispeval 15 točk, 13 skokov in tri podaje, Porzings pa 18 točk, 13 skokov in podajo. Tekmo so odigrali v Rogersovi Areni v Vancouvru v Britanski Kolumbiji.

Goran Dragić je z Miami Heat dobil tekmo proti Orlando Magic s 107:98. Ljubljančan je v 23 minutah na parketu dosegel pet točk, tri podaje, skok in ukradeno žogo.

Zmagal je tudi Vlatko Čančar, ki je z Denver Nuggets slavil proti ekipi Portland Trail Blazers s 110:104. Čančar je bil na parketu 12 minut, v tem času pa je dal eno trojko.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo