Ponedeljek, 23 maj 2022
Iskanje

Elitna liga od 6., drugi pa od 20. februarja

Odločitev deželne nogometne zveze

FJK |
24. jan. 2022 | 18:38
Dark Theme

Deželna nogometna zveza je predstavila načrt oziroma datume glede ponovnega povratka na nogometna igrišča. Predsednik Ermes Canciani in izvršni odbor so se v sejni dvorani na sedežu Figc Lnd v Palmanovi odločili za postopno vrnitev. Prvi dve zaostali tekmi naj bi odigrali konec tedna. V nedeljo, 6. februarja, pa naj bi se začel drugi del sezone v najvišji deželni elitni ligi, ki je državnega interesa. 6. februarja bo tako na sporedu derbi med Primorcem in Sistiano Sesljanom. Kras pa bo v Repnu gostil Torviscoso. Isti dan bosta na sporedu še dve zaostali tekmi v nižjih ligah. 13. februarja, ko bodo v elitni ligi igrali drugi krog povratnega dela, bodo v nižjih ligah igrali še druge zaostale tekme. V 1. amaterski ligi bo Mladost igrala v Gradišču proti domači ekipi ISM. 13. februarja bodo igrali tudi tekme šestnajstine finala deželnega pokala 2. amaterske lige. Sovodnje bodo igrale proti ekipi Union 91. Vesno pa čaka gostovanje na Videmskem proti Deportivu Junior. V nedeljo, 13. februarja, pa se bo zavrtelo celotno kolesje deželnega nogometa. Na sporedu bo prvi krog drugega dela sezone v promocijski, prvi in drugi amaterski ligi. Nadaljevala se bodo tudi mladinska deželna in pokrajinska prvenstva U17, U16, U15 in U14. Deželni in pokrajinski prvenstvi U19 bosta nadaljevali v soboto, 19. februarja.

Več v jutrišnji (torkovi) izdaji Primorskega dnevnika.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Italijanska vlada je odločila, da zaradi manjše razpoložljivosti energentov zaradi vojne v Ukrajini temperature ob uporabi klimatskih naprav ne smejo biti nižje od 27°C, pozimi pa ne bodo smele presegati 19°C (+/- 2°C).

17. maj. 2022 | 6:00
Soglašam, ker menim, da gre za upravičeno žrtev
Soglašam le delno, ker menim, da je ob omenjenih temperaturah poleti pretoplo in pozimi premrzlo za življenje in delo
Odločitev zavračam, ker menim, da je neustrezna
Odločitev odločno zavračam, ker menim, da gre za neupravičeno žrtev
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo