Sreda, 08 december 2021
Iskanje

Giroud z dvema goloma navdušil tržaško občinstvo

Milan v Trstu na prijateljski tekmi z 2:1 premagal grški Panathinaikos, dva zadetka francoskega napadalca

14. avg. 2021 | 23:03
Dark Theme

Nogometni velikan Milan je na prijateljski tekmi na tržaškem stadionu Rocco premagal grški Panathinaikos z 2:1. Odsotnega Zlatana Ibrahimovića je odlično nadomestil novi nakup Olivier Giroud, ki je v prvem polčasu zabil dva gola (v 16. in 44. minuti), v drugem pa po preigravanju vratarja zadel vratnico. Milan je bil vseskozi boljši, nekajkrat sta zapretila tudi Ante Rebić in Davide Calabria. V 77. minuti so Grki nepričakovano skrajšali zaostanek s Fotisom Ioannidisom, ki je izkoristil napako vratarja Tatarusanuja.

Girouda je po uri igre zamenjal Tržačan Tommaso Pobega, zatem je pri črno-rdečih vstopil v igro še en nogometaš tržaških korenin: Daniel Maldini, sin Paola in vnuk Škedenjca Cesareja.

Medtem ko je bila igra vseskozi v rokah Milana, so bili na dobro obiskanih tribunah najglasnejši navijači gostov, pa čeprav jih je bilo le okoli dvajset.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Proti covidu-19 se bodo po zeleni luči, ki sta jo prižgali evropska in italijanska agencija za zdravila EMA in AIFA, kmalu lahko cepili otroci med 5. in 11. letom starosti. Cepljenje otrok:

3. dec. 2021 | 17:20
Popolnoma zagovarjam
Delno zagovarjam
Delno odklanjam
Popolnoma odklanjam
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo