Torek, 26 maj 2020
Iskanje

Ilka Štuhec druga po smukaškem delu kombinacije

Slovenska smučarka je v smukaškem delu zaostala le stotinko za Avstrijko Ramono Siebenhofer

8. feb. 2019 | 12:24
Dark Theme

Na ženski kombinaciji na svetovnem prvenstvu v Äreju se je zaključil prvi, smukaški del. Na skrajšani smukaški progi je bila najhitrejša Avstrijka Ramona Siebenhofer, le stotinko počansejša pa je bila Mariborčanka Ilka Štuhec. Slalom se bo začel ob 16.30, tako da bodo smučarke tekmovale pod reflektorji.

Kdo pa bo osvojil zadnji komplet FIS-ovih snežink? Kombinacija je namreč letos zadnjič na programu svetovnih prvenstev. Med 35 nastopajočimi je v prvi deseterici tudi Američanka Lindsey Vonn (zaostaja + 0,72) na 9. mestu. Z enakim zaostankom kot Vonnova je v cilj prismučala Petra Vlhova. Slovakinja bo v slalomu zelo nevarna in verjetno glavna tekmica Wendy Holdner, ki je v smukaškem delu za prvuvrščeno Avstrjiko zaostala 0,42 sekunde, napada pa novo zlato kolajno po tisti iz St. Moritza pred dvema letoma.

V slalomu se bo kot prva pognala druga Slovenka Maruša Ferk, ki je osvojila 30. mesto (+2,42), najboljša Italijanka pa je bila šestouvrščena Federica Brignone (+ 0,60).

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Za katero prepoved si najbolj želite, da bi jo odpravili?

6. maj. 2020 | 17:24
Prepoved ležanja na plaži
Prepoved prostega prečkanja meje
Prepoved obiska prijateljev
Prepoved skupinskih športov
Prepoved normalnega obratovanja barov in restavracij
Vse sedanje prepovedi so na mestu
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo