Ponedeljek, 11 november 2019
Iskanje

Jadran bo spet igral ob nedeljah

Potem ko so košarkarji združene ekipe lani igrali domače tekme ob sobotah

5. sep. 2019 | 16:55
Dark Theme

Jadran bo domače tekme v košarkarski C-ligi gold spet igral ob nedeljah ob 18. uri v telovadnici na Opčinah. Društvo se je torej premislilo, potem ko je v lanski sezoni po več letih spet igralo ob sobotah ob 20.30. Na tak način želijo pri Jadranu privabiti še več gledalcev, predvsem mlajših, ne gre pa izključiti možnosti, da bi nedeljski termin izkoristili tudi za kak dogodek pred tekmo. Jadran tako ne bo imel konkurence ostalih slovenskih društev, ki bodo igrala ob petkih ali sobotah, tekme ekipe trenerja Andree Mure pa bodo najbrž večkrat potekale sočasno z dvoboji Pallacanestra Trieste v A-ligi.

Košarkarska C-liga gold se bo začela v nedeljo, 29. septembra, koledar pa bodo predstavili drevi, tako da bomo o tem poročali v jutrišnjem (petkovem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo