Sreda, 10 april 2024
Iskanje

Jadran protagonist jutrišnje Almine tekme

Pred dvobojem s Sassarijem srečanje med odborniki ter pokrovitelji slovenskega društva in tržaškega kluba; na igrišču tudi Jadranovi minikošarkarji

Trst |
4. maj. 2019 | 16:42
Dark Theme

Pred jutrišnjo tekmo (začetek ob 20.45) košarkarske A-lige med Almo in Sassarijem bo v tržaški športni dvorani Allianz Dome potekalo srečanje med odborniki in pokrovitelji Jadrana, ZSŠDI in kluba Pallacanestro Trieste 2004. Ob 17.45 se bodo pokrovitelji sestali na t.i. B2B (Business-to-business) srečanju, kjer bodo okrepili vse tesnejše medsebojno sodelovanje. Prisotni bodo tudi pokrovitelji KK Sežana in KK Ilirska Bistrica ter predstavniki italijanske in slovenske košarkarske zveze (KZS bosta zastopala direktor marketinga Damir Rađenović in selektor Radovan Trifunović).

»Počaščeni smo, da v dvorani Allianz Dome gostimo Jadran, ki od vedno predstavlja košarko slovenske narodne skupnosti v Trstu. V svoji zgodovini je klub ustvaril nekaj zelo dobrih košarkarjev, trenutno pa si vse bolj utira pot v prvenstvu C-gold in v mladinskem pogonu,« je pred srečanjem povedal pooblaščeni upravitelj kluba Pallacanestro Trieste 2004 Gianluca Mauro.

Pred ključno tekmo za uvrstitev v play-off bo na parket tržaške športne dvorane skupaj s košarkarji Alme in Sassarija na igrišče stopilo tudi 25 minikošarkarjev matičnih klubov projekta Jadran.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava