Nedelja, 08 december 2019
Iskanje

Jadranovo tekmo si bo ogledal tudi Zoran Dragić

Sobotni dvoboj C-lige gold proti Mestram bo spremljalo veliko športnih legend

7. feb. 2019 | 7:15
Dark Theme

Bojan Križaj, Ivo Daneu, Bogdan Tanjević, Saša Dončić, Davide Cantarello, Alessandro Guidi in .... Zoran Dragić. Na seznamu napovedanih uglednih gostov na sobotni tekmi C-lige gold (začetek ob 20.30 v telovadnici na Opčinah) med Jadranom Motomarine in vodilnimi Mestrami se je včeraj dodal tudi slovenski reprezentant in novi nakup tržaške Alme. Plodno sodelovanje med Jadranovim odborom in klubom Pallacanestro Trieste potrjuje tudi dejstvo, da si je ekipa predsednice Ivane Milič za soboto tudi izposodila Rada Šušteršiča, priljubljenega in že zgodovinskega napovedovalca v športni dvorani Allianz Dome.

Pri Jadranu so se torej maksimalno potrudili, da bo sobotni obračun med četrtouvrščeno ekipo Bobana Popoviča in vodilno silo prvenstva zanimiv tudi zaradi dogajanja na tribuni. Ban in soigralci potrebujejo namreč podporo svojih navijačev, saj so Mestre še neporažene, najbrž pa bo telovadnico na Opčinah obiskal tudi marsikateri gledalec iz Veneta, saj vlada med kluboma sicer zdravo športno rivalstvo.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Katero od naslednjih smučišč vam je najljubše?

27. nov. 2019 | 17:10
Trbiž
Na Žlebeh
Mokrine
Krvavec
Kranjska Gora
Zoncolan
Piancavallo
Forni di Sopra
Cerkno
Drugo
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo