Sreda, 27 maj 2020
Iskanje

Jernej Terpin bi rad kariero nadaljeval v Franciji

Števerjanski odbojkar je letošnjo sezono končal (pre)zgodaj

Gorica |
22. apr. 2019 | 10:14
Dark Theme

Števerjanski odbojkar Jernej Terpin je letošnjo sezono končal (pre)zgodaj. Po rednem delu je z Mondovijem, kjer je bil glavni sprejemalec, osvojil prvo mesto, v play-offu pa se ni izšlo tako, kot si je zaželel. Nesporazumi med nekaterimi igralci in trenerjem so skvarili dobro vzdušje, kar je privedlo tudi do predčasnega izpada iz končnice za napredovanje. Mondoviì je namreč klonil že po dveh četrtfinalnih tekmah. »Nekateri so si želeli pač čim prej na počitnice. Na drugi četrtfinalni tekmi so imeli v avtomobilih že pripravljene kovčke, tako da so že vnaprej vrgli puško v koruzo,« je povedal Terpin, ki bo junija dopolnil 23 let.

Že teden dni je doma, v Gorici, kjer se bo mudil vse do začetka nove sezone. Kaj ga konec avgusta še čaka, pa še ne ve. »Z Mondovijem me veže še enoletna pogodba, a imam možnost prekinitve, če dobim višjepostavljeno ekipo. Zelo rad bi se preizkusil v Franciji, kjer imajo odbojkarji zelo dobro urejene delovne pogoje. Kakovost prve lige je prav tako dobra, nekje med A1- in A2- italijansko ligo, kar bi mi ustrezalo. Ali mi bo uspelo oditi, pa bo odvisno tudi od ponudb, ki jih bo dobil moj agent,« je napovedal števerjanski odbojkar, ki se je te dni sicer mudil v Ljubljani, kjer je obiskal bivše »delodajalce« v Ljubljani. V slovensko prestolnico k ACH volleyu ga tačas ne mika, saj pravi, da bi bilo nastopanje v slovenski ekipi korak nazaj. Bolj vabljiva je seveda A1-liga, kjer pa dvomi, da bi lahko v naslednji sezoni spet zaigral.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Za katero prepoved si najbolj želite, da bi jo odpravili?

6. maj. 2020 | 17:24
Prepoved ležanja na plaži
Prepoved prostega prečkanja meje
Prepoved obiska prijateljev
Prepoved skupinskih športov
Prepoved normalnega obratovanja barov in restavracij
Vse sedanje prepovedi so na mestu
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo