Četrtek, 09 december 2021
Iskanje

Jutri prva finalna tekma moške odbojkarske C-lige

Tekma med Olympio in Il Pozzom v živo po spletu, v dvorani (končno) tudi nekaj gledalcev

Gorica |
1. jun. 2021 | 16:44
Dark Theme

Finalna serija moške C-lige se bo začela jutri. Ob 20. uri se bo v športnem centru Špacapan začela prva tekma med Olympio in Il Pozzom. Tekmo si bo mogoče ogledati v živo po YouTube kanalu ŠZ Olympia s komentarjem Cristiana Visintina in posebnega gosta Jerneja Terpina, hkrati pa bo to nasploh prva tekma na članski ravni, ki si jo bo mogoče ogledati v živo. V goriški telovadnici bo na razpolago sicer le 34 mest (25 % zasedenost) za gledalce, kar seveda ni veliko, je pa vendarle prvi korak k normalnosti. Publika se skratka spet vrača v športne dvorane po več kot letu dni. V Gorici so v bistvu mesta skorajda že oddana, deset jih je goriški klub prepustil gostom.

Olympia bo finale vnovič igrala po sezoni 2013/14, ko je naposled tudi napredovala v B-ligo. O napredovanju bosta odločali dve tekmi, v primeru izenačenosti pa bo o zmagovalcu odločal zlati niz. Druga tekma bo v soboto ob 20.30 v Pradamanu.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Proti covidu-19 se bodo po zeleni luči, ki sta jo prižgali evropska in italijanska agencija za zdravila EMA in AIFA, kmalu lahko cepili otroci med 5. in 11. letom starosti. Cepljenje otrok:

3. dec. 2021 | 17:20
Popolnoma zagovarjam
Delno zagovarjam
Delno odklanjam
Popolnoma odklanjam
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo