Ponedeljek, 22 april 2024
Iskanje

Kdo so kandidati za zlati let?

V današnjem Primorskem dnevniku seznam kandidatov in kandidatinj za nominacije v košarki, nogometu, moški in ženski odbojki

1. jun. 2019 | 7:50
Dark Theme

Športna redakcija Primorskega dnevnika bo že sedemnajstič zapored podelila nagrade najboljšim slovensko govorečim športnicam in športnikom. Nagrado zlati let 2019 bomo podelili v Kinemaxu v Tržiču, v petek, 7. junija ob 20. uri v sodelovanju s ZSŠDI, ki skrbi za organizacijsko plat večera.

V ospredju bo nagrajevanje najboljšim slovensko govorečim športnikom ekipnih športov, ki so pri nas najbolj razširjeni. Priznanja bomo podelili nogometašu, košarkarju, odbojkarju in odbojkarici v članski in mladinski konkurenci, ki so izstopali v sezoni 2018/19. Posebna priznanja pa bodo prejeli še najboljši trener, članska in mladinska ekipa, mladi up (torej športnik pod 19-letom starosti, ki izstopa v mladinski konkurenci), športniku, ki je osvojil odmeven mednarodni rezultat in tudi rekreativcu nad 50. letom.

V današnjem Primorskem dnevniku predstavljamo celoten seznam kandidatov in kandidatinj za nominacije v košarki, nogometu, moški in ženski odbojki, ki smo ga sestavili v sodelovanju s strokovnjaki in trenerji naših ekip. V vseh kategorijah smo izbrali slovensko govoreče športnike iz Italije, ki so v sezoni 2018/19 branili barve slovenskih klubov v Italiji vsaj pol sezone. V prihodnjih dneh pa bomo razkrili tudi pet finalistov iz vsake starostne kategorije ekipnih športov. Vseh pet nominirancev bomo nagradili v petek, 7. junija v tržiškem Kinemaxu, kjer bomo izvedeli tudi za zmagovalca vsake kategorije. Pri mladih smo upoštevali športnike rojene med letoma 2000 in 2003.

Ob nagrajevanju bodo v Tržiču nastopili tudi zanimivi gostje. Stand up komik Žan Papič, pevka Martina Žerjal, plesalka Nika Bagon in skupina Crookset. Večer, ki ga je režiral Evgen Ban, bo vodila Mairim Cheber.

V današnjem Primorskem dnevniku si lahko preberete širši seznam kandidatov in kandidatinj za nominacije v košarki, nogometu, moški in ženski odbojki.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava