Nedelja, 26 januar 2020
Iskanje

Ko je Kozmus osvojil prvo slovensko zlato

V tiskani izdaji Primorskega dnevnika smo natanko pred desetimi leti objavljali ... (86)

Trst |
22. avg. 2019 | 16:00
Dark Theme

V slogu ameriškega #throwbackthursday oziroma četrtkovega obujanja spominov iz preteklosti« na spletni strani vsak četrtek objavljamo kako vsebino, ki smo jo v istem tednu leta 2009 - pred točno desetimi leti - objavili v tiskani izdaji Primorskega dnevnika.

Danes nadaljujemo obujanje spominov s prispevkom o uspehu Primoža Kozmusa, ki je v metu kladiva priboril Sloveniji prvo zlato kolajno na svetovnih prvenstvih v atletiki. Članek je bil objavljen v torek, 18. avgusta 2009.

BERLIN - Slovenski atlet Primož Kozmus je v metu kladiva, po zmagi na lanskih olimpijskih igrah v Peking, včeraj v Berlinu osvojil tudi naslov svetovnega prvaka. To je šele tretja medalja za slovensko atletiko na dosedanjih SP in prva zlata; Kozmus je bil srebrn v Osaki leta 2007, Gregor Cankar pa bronast v skoku v daljino v španski Sevilli leta 1999. Kozmus je bil včeraj edini, ki je z metom dvakrat presegel mejo 80 metrov, zmagal pa je z izidom 80,84 m.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Katera beseda je v letu 2019 najbolj zaznamovala slovensko narodno skupnost v Italiji?

14. jan. 2020 | 17:00
Defibrilator
Jezik
Migranti
Narodni dom
Paritetni odbor
Predsednica
Predstavništvo
Ravnatelj
Stadion
Strelišče
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo