Petek, 10 julij 2020
Iskanje

Krasu točka, Primorje zmagalo

Okrnjena pustna nogometna nedelja

3. mar. 2019 | 10:23
Dark Theme

NOGOMET

ELITNA LIGA

Lignano - Kras Repen 0:0

Kras Repen: Dagnolo, Bevilacqua, Cudicio, Kerpan, Djukić, Kocman (Juren), Vasques, Radujko, Menichini (Celea), Grujić (Košuta), Sabadin (Petracci). Trener: Kneževič.

Kras, ki je zadnjič premagal vodilni San Luigi, je danes igral le neodločeno proti zadnjeuvrščenemu Lignanu. Zaradi prevelikega pritiska in visokih pričakovanj sta obe ekipi igrali zelo previdno. Priložnosti za gol je bilo malo. V prvem polčasu se je golu približal Menichini. V drugem delu srečanja sta ekipi igro v glavnem osredotočili na sredini igrišča. Delitev točk je bila na koncu pravična.

PROMOCIJSKA LIGA

Primorje - Trieste Calcio 3:0 (1:0)

Strelca: 3. Lionetti; 79. Casseler, 90. Lionetti

Primorje: Contento, Casseler, Tomizza, Gerbini, Cofone, Cristiano Ros, Lombardi, Semani, Lionetti, Marincich, Millo. Trener: Allegretti.

Primorje je z odliko opravilo domačo nalogo in visoko premagalo tržaški Trieste Calcio. Allegrettijevi varovanci so se tako približali vodilnemu Cervignanu, ki je igral neodločeno 2:2 s Costalungo. Zaostanek po novem znaša dve točki.

1. AMATERSKA LIGA

Sant’Andrea San Vito - Zarja 2:0 (1:0)

Zarja: Budicin, Cislariu (Spadaro), Norante (Vascotto), Capuano, Bečaj, Cotiga (Albertini), Cepar, Racman, Bernobi, Tarable, Črgan. Trener: Campo.

Zarja je v Trstu ustvarila vsaj deset čistih priložnosti za gol. Napadalci bazovskega kluba pa so bili skrajno nenatančni pred vrati. Gostitelji pa so izkoristili dve priložnosti in obakrat zadeli v polno. Po treh zaporednih zmagah je tako Zarja znova okusila grenkobo poraza. Tudi play-off je zdaj znova pod velikim vprašajem. Zadnjo tekmo v dresu Zarje je danes odigral Tarable, ki odhaja v Belgijo, kjer je našel novo službo.

2. AMATERSKA LIGA

Piedimonte - Gaja 2:0 (0:0)

Gaja: Paulich, Vidoni, Spena, Miniussi, Lauro (Gargiuolo), Urbani (Santoro), Kalc (Mosetti), Bernobi (Martini), Saule, Nigris (Mania), B. Sovic. Trener: Venanzi

Gaja je v Podgori znova nastopila solidno. Na koncu pa je odšla domov praznih rok. Oba gola sta padla proti koncu prvega polčasa, ko sta bili za Gajo usodni dve napaki v obrambi. V drugem polčasu so gajevci veliko napadali. Gostitelji so zgrešili enajstmetrovko. Pravzaprav jo je ubranil vratar Paulich.

Breg - San Canzian Begliano 0:3 (0:1)

Breg: Blasevich, Marchetti (Miss), Halili, Andreasi, Bobbini, Belladonna (Calabrese), Carminati, Daris, Galata, D. D’Alesio, Rossone (Pischianz). Trener: Mauro Bursich.

Položaj Brega postaja iz kroga v krog vse bolj zaskrljujoč. Gostje so izkoristili napake nogometašev Brega in zasluženo zmagali.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kako boste potovali letos poleti:

3. jul. 2020 | 18:38
Z avtomobilom
Z motorjem
Z avtobusom
Z vlakom
Z letalom
Z ladjo
Peš
Ne bom potoval/a
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo