Petek, 29 maj 2020
Iskanje

Krstni nastop beneških rokometašev

Učenci in učenke Državne dvojezične šole v Špetru bodo jutri, 27. januarja, prvič nastopili na uradnem rokometnem turnirju

26. jan. 2019 | 9:31
Dark Theme

Mladi rokometaši in rokometašice Državne dvojezične šole v Špetru bodo jutri, 27. januarja, v videmski telovadnici Cusa ob sedežu Rizzi videmske univerze prvič uradno nastopili na meddeželnih prvenstvih U11 in U13. Na špetrskem zavodu so se odločili za zgodovinski korak, pri tem pa jim je priskočilo na pomoč društvo Jolly iz Campoformida. »Ekipo smo lahko vpisali preko društva Jolly, ki je že včlanjeno v rokometno zvezo, saj smo mi drugače šola,« pravi profesorica slovenščine na dvojezični šoli v Špetru Vesna Jagodic, nekdanja rokometna igralka A-lige, ki s profesorjem telesne vzgoje Mattio Cendouom med tednom trenira 34 otrok. Poudarja med drugim, da šolska rokometna ekipa »živi« tudi po zaslugi podpore Združenja slovenskih športnih društev v Italiji.

Več v današnjem (sobotnem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Za katero prepoved si najbolj želite, da bi jo odpravili?

6. maj. 2020 | 17:24
Prepoved ležanja na plaži
Prepoved prostega prečkanja meje
Prepoved obiska prijateljev
Prepoved skupinskih športov
Prepoved normalnega obratovanja barov in restavracij
Vse sedanje prepovedi so na mestu
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo