Četrtek, 18 april 2019
Iskanje
NBA

Luka Dončić poskrbel za preobrat

Bil je najbolj učinkovit igralec Dallasa

ZDA |
11. feb. 2019 | 10:26
Dark Theme

Luka Dončić je na sinočnji tekmi proti Portlandu z odločilnimi zadnjimi petimi točkami, med katerimi je bila tudi trojka, popeljal svojo ekipo Dallas Maverick do tesne zmage s 102 : 101. Do zaključnega preobrata je prišlo potem, ko je praktično skozi celotno tekmo vodil Portland. Dončić je bil najbolj učinkovit igralec Dallasa, skupaj je dosegel 28 točk, devet skokov in šest podaj. Po tekmi je sicer izjavil, da je razočaran, ker je zgrešil dva prosta meta ravno v zadnjih 45 sekundah igre, toda, da je zadovoljen za zmago.

Obratna usoda je doletela Dragićevo ekipo Miami Heat, ki je za pičli dve točki izgubila proti prvakom Golden State Warriors. Dragić sicer šele okreva po poškodbi.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Evropski parlament je podprl ukinitev premikanja ure leta 2021. Države članice se bodo same odločile za poletni ali zimski čas, Evropsko komisijo bodo morale o tem obvestiti do aprila 2020. Podpiram:

15. apr. 2019 | 19:57
Poletni čas
Zimski čas
Mi je vseeno
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo