Nedelja, 23 februar 2020
Iskanje
NBA

Luka Dončić v prvi peterki na tekmi zvezd

Prejel je 6,11 miijona glasov navijačev

ZDA |
24. jan. 2020 | 11:23
Dark Theme

Luka Dončić bo tudi uradno kot prvi Slovenec in najmlajši Evropejec doslej član prve peterke na tekmi zvezd lige NBA All-Star. Prejel je 6,11 milijona glasov navijačev in tako na lestvici zahodne konference zaostaja le za LeBronom Jamesom, ki je prejel 6,27 milijona glasov. Na lestvici vzhodne konference pa je na prvem mestu član Milwaukee Buck Giannis Antetokounmpo, ki je prejel 5,9 milijona glasov.

Glasovanje za tekmo zvezd se je končalo s spletnim glasovanjem navijačev, ki velja 50 odstotkov, 25 odstotkov glasov dodajo igralci, preostalih 25 pa izbrani novinarji pri izboru desetih članov začetnih peterk.

Luka Dončić, ki je med drugim vodilni košarkar lige po številu trojnih dvojčkov, je na Instagramu zapisal: »Sanje se lahko uresničijo! Hvala vsem.« V telefonskem pogovoru za nba.com pa je med drugim povedal, da se je vsa ta leta doma v Evropi zbujal ob treh, štirih zjutraj, zato da je lahko gledal tekmo zvezd, zdaj pa bo na njej sodeloval in je zato zelo vesel.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Katero mesto naj bo evropska prestolnica kulture leta 2025?

13. feb. 2020 | 16:36
Kranj
Lendava
Ljubljana
Nova Gorica
Piran
Ptuj
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo