Sreda, 12 avgust 2020
Iskanje

Marko Milisavljevic kot Shaquille O’Neal

Jadranov center je na nedeljski tekmi zvil obroč

30. sep. 2019 | 18:48
Dark Theme

Jadran Motomarine je v včeraj, 29. septembra, na Opčinah s prepričljivo zmago začel nastope v letošnji C-ligi gold. Občinstvo, ki si je ogledalo dvoboj med domačo peterko in Jesolom, pa si bo tekmo zapomnilo predvsem po zadnji Jadranovi napadalni akciji. Center Marko Milisavljevic je med vtekanjem v raketo dobil žogo in jo s tako silo zabil skozi obroč, da se je ta zvil. Do konca tekme je manjkalo še 38 sekund, na srečo pa zamenjava obroča ni bila potrebna.

Koš po zabijanju Milisavljevica (FOTODAMJ@N)
Koš po zabijanju Milisavljevica (FOTODAMJ@N)

Jadranovi odborniki so imeli že pripravljenega rezervnega, na srečo pa so koš uspeli poravnati, tako da sta lahko sodnika kmalu zatem dovolila igralcem obeh ekip, da do konca odigrajo dvoboj. Tovrstnih primerov je bilo v zgodovini košarke kar nekaj (pravi rekorder v razbitih tablah in obročih je nekdanji ameriški zvezdnik Shaquille O’Neal), je pa to vedno dogodek, ki vzbudi precejšnje zanimanje.

V ligi NBA je največ košev in tabel razbil Shaquille O’Neal:

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kako boste potovali letos poleti:

3. jul. 2020 | 18:38
Z avtomobilom
Z motorjem
Z avtobusom
Z vlakom
Z letalom
Z ladjo
Peš
Ne bom potoval/a
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo