Torek, 22 oktober 2019
Iskanje

Marko Milisavljevic kot Shaquille O’Neal

Jadranov center je na nedeljski tekmi zvil obroč

30. sep. 2019 | 18:48
Dark Theme

Jadran Motomarine je v včeraj, 29. septembra, na Opčinah s prepričljivo zmago začel nastope v letošnji C-ligi gold. Občinstvo, ki si je ogledalo dvoboj med domačo peterko in Jesolom, pa si bo tekmo zapomnilo predvsem po zadnji Jadranovi napadalni akciji. Center Marko Milisavljevic je med vtekanjem v raketo dobil žogo in jo s tako silo zabil skozi obroč, da se je ta zvil. Do konca tekme je manjkalo še 38 sekund, na srečo pa zamenjava obroča ni bila potrebna.

Koš po zabijanju Milisavljevica (FOTODAMJ@N)
Koš po zabijanju Milisavljevica (FOTODAMJ@N)

Jadranovi odborniki so imeli že pripravljenega rezervnega, na srečo pa so koš uspeli poravnati, tako da sta lahko sodnika kmalu zatem dovolila igralcem obeh ekip, da do konca odigrajo dvoboj. Tovrstnih primerov je bilo v zgodovini košarke kar nekaj (pravi rekorder v razbitih tablah in obročih je nekdanji ameriški zvezdnik Shaquille O’Neal), je pa to vedno dogodek, ki vzbudi precejšnje zanimanje.

V ligi NBA je največ košev in tabel razbil Shaquille O’Neal:

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo