Torek, 16 april 2024
Iskanje

Med organizatorji tudi slovenski klubi

Deželna smučarska zveza objavila koledarje tekem za vse kategorije - Tržaško prvenstvo v organizaciji SK Devin

30. nov. 2018 | 17:48
Dark Theme

Deželna smučarska zveza je objavila uradne koledarje tekem za vse otroške, mladinske in članske kategorije. Zastor letošnje tekmovalne sezone se bo dvignil v nedeljo, 23. decembra, ko bo na vrsti veleslalom dečkov in naraščajnikov v Sappadi. Najmlajši babyji in miški bodo sezono začeli na veleslalomu na Trbižu 12. januarja. Zadnja deželna tekma bo 10. marca, 23. marca pa bo še tradicionalni mednarodni memorial Iuri Puntil. Med organizatorji mladinskih tekem bo tudi letos SK Brdina, ki bo 6. januarja organiziral slalom v kraju Forni di Sopra. Dečki in naraščajniki se bodo borili za Pokal ZSŠDI.

Pokrajinska prvenstva bodo med 16. in 17. marcem. Tržaško prvenstvo bo organiziral SK Devin v Sappadi v soboto, 16. marca, čezmejno goriško prvenstvo pa bo na Piancavallu v nedeljo, 17. marca. SK Devin bo tudi organizator tržaškega smučarskega tekaškega prvenstva, in sicer v soboto, 2. marca.

Med organizatorji deželnih tekem se bo letos zvrstila tudi Mladina, ki bo 24. februarja organizirala veleslaloma za kategorije mladincev, članov in veteranov v kraju Forni di Sopra za trofejo ZKB in Trofejo Mladina - ZSŠDI.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava