Sobota, 10 april 2021
Iskanje

Medtem ko se Luka na igrišču smeji, Dallas prodaja njegove drese

O Dončiću na športno-marketinški konferenci Sporto v Portorožu

22. nov. 2019 | 17:55
Dark Theme

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić v svoji drugi sezoni lige NBA v dresu Dallas Mavericks navdušuje iz tekme v tekmo. Z njim raste tudi njegova ekipa, ki je nad 20-letnikom navdušena z vseh vidikov, je na športno-marketinški konferenci Sporto v Portorožu danes poudaril Connor Terry iz Dallas Mavericks.

»Ne gre le za stvari, ki jih počne na igrišču, te so res izjemne. Ampak način, kako igra, kako je strasten. Smeji se, ko igra. To so njegove prave kvalitete,« je Terry v Portorožu odgovoril na vprašanje, zakaj je Dončić tako poseben in drugačen od drugih igralcev.

»Smo sredi Lukamanije. Neverjetno je. Moje delo se je povečalo, kar je dobro. Povečati smo morali področje prodaje izdelkov. Na tekmi vidiš očeta in sina, ki nosita dres Dirka Nowitzkega in Luke Dončića. To je res kul,« je pojasnil predstavnik za korporativni marketing pri organizaciji Dallas Mavericks.

Kot zanimivost je povedal, da so naročili 10.000 posebnih dresov Luke Dončića, ki pa so bili daleč od potreb navijačev. »Rabili jih bomo še 6000. To je res veliko. Trudimo se.« V torek proti Los Angeles Clippers bodo Mavericks prvič nosili prvič te »grafiti« drese, je sporočil Terry.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kaj me najbolj skrbi v obdobju pandemije?

5. apr. 2021 | 18:09
Zdravje
Omejitev osebne svobode
Gospodarska kriza
Pomanjkanje medosebnih odnosov
Cepljenje
Kdor zanikuje nevarnost virusa
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo