Petek, 29 maj 2020
Iskanje

Možnost, da bi Dragića gledali ob Dončiću, je padla v vodo

V ligi NBA je bil Goran tik pred selitvijo v Dallas Mavericks

ZDA |
1. jul. 2019 | 18:13
Dark Theme

Rekorden prvi dan prestopnega roka v severnoameriški košarkarski ligi NBA za las ni postregel z za slovenske ljubitelje košarke sanjskim prestopom. Goran Dragić je bil na tem, da okrepi Dallas Mavericks, kjer že igra Luka Dončić. Nekateri ameriški mediji so že pisali, da je posel sklenjen, medtem ko se je naposled izjalovil.

Goran Dragić naj bi bil del posla na relaciji Dallas-Philadelphia-Miami, s katerim bi se Jimmy Butler iz Philadelphie odselil na Florido. Miami Heat se je namreč želel znebiti Dragićeve pogodbe - v zadnjem letu ga čaka dobrih 19 milijonov ameriških dolarjev - in slovenskega košarkarja ponudil Dallasu. V Teksasu so bili sprva zagreti, Dragićeva plača pa je bila naposled previsoka, potem ko so Kristapsu Porzingisu obljubili 158 milijonov v prihodnjih petih letih. »Očitno so se premislili. Po analizah so ugotovili, da je njegova plača previsoka za tiste stvari, ki jih očitno še želijo storiti,« je povedal Dragićev agent Bill Duffy in tako potrdil, da je posel padel v vodo.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Za katero prepoved si najbolj želite, da bi jo odpravili?

6. maj. 2020 | 17:24
Prepoved ležanja na plaži
Prepoved prostega prečkanja meje
Prepoved obiska prijateljev
Prepoved skupinskih športov
Prepoved normalnega obratovanja barov in restavracij
Vse sedanje prepovedi so na mestu
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo