Torek, 26 januar 2021
Iskanje

»Najbrž konec vseh prvenstev«

Tako razmišlja na glas predsednik deželne odbojkarske zveze Alessandro Michelli

27. mar. 2020 | 15:05
Dark Theme

»Bolj mineva čas, bolj mi postaja jasno, da letos prvenstev ne bomo zaključili.« Tako meni predsednik odbojkarske zveze Fipav Alessandro Michelli, ki se je z videoposnetkom oglasil preko facebooka. »Ves čas nadzorujemo situacijo in smo v stiku z državno zvezo v Rimu, da bi vendarle dobili pravo rešitev za zaključek pokrajinskih in deželnih prvenstev. A kaže, da jih letos ne bomo izpeljali do konca. Nadaljevanje prvenstev je namreč povezano tudi z odprtjem šol: če pouka še ne bo, bodo posledično zaprte tudi šolske telovadnice, kjer pa se odvija večina naše dejavnosti. Prav tako ni znano, kaj bodo storile občine s športnimi objekti,« je za Primorski dnevnik obrazložil predsednik, ki pa vselej podpira vsedržavno odločitev. »Dobro bi bilo, ko bi prišlo do odločitve v Rimu in bi ta veljala za celotno italijansko ozemlje, brez izjem.« Nenazadnje so vsa prvenstva verižno povezana, od pokrajinskih do državnih, z napredovanji in izpadi, zato je usklajena odločitev nujna, meni Michelli. Sam je Rimu predlagal, ko bi se naslednjo sezono nadaljevala prvenstva tam, kjer so se letos predčasno prekinila.

V videosporočilu je Michelli med drugim tudi obljubil, da bo zveza stala ob strani vsem klubom, ki bodo najbrž po nastali situaciji potrebovali pomoč.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Se boste cepili proti covidu-19, ko bo to mogoče?

8. jan. 2021 | 8:00
Seveda
Ne, ker ne zaupam cepivu
Samo če bo obvezno
Mogoče
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo