Torek, 12 november 2019
Iskanje

Nogometaši Zarje se pripravljajo na letošnjo sezono

Vodenje bazovske ekipe je prevzel povratnik Massimiliano Pocecco

29. avg. 2019 | 10:15
Dark Theme

Nogometaši Zarje, ki bodo tudi v letošnji sezoni nastopali v prvi amaterski ligi, se pod vodstvom novega trenerja Massimiliana Pocecca, ki dobro pozna bazovski klub, že več kot dva tedna pripravljajo na novo sezono. Nekdanji branilec San Giovannija je Zarjo že vodil v sezoni 2012/13, ko je v začetku oktobra zamenjal Rajka Žežlja, na trenerskem mestu pa ostal še v sezoni 2013/14.

Vodstvo Zarje si želi, da bi ekipa izboljšala rezultat lanske sezone (10. mesto) oz. da bi se uvrstila v zgornjo polovico lestvice 1. AL. »Radi bi v člansko ekipo vključili domače mlade igralce, ki bodo morali v prihodnjih letih prevzeti nosilno vlogo v moštvu. Imeli bomo skupino 18 mladincev, ki bodo pod vodstvom trenerja Franca Lakoseljaka igrali v pokrajinskem prvenstvu U19, saj nam nogometna zveza brez pojasnil ni odobrila vpisa mladinske ekipe v 3. AL,« je povedal športni vodja Zarje Rober Kalc.

Več v današnjem (četrtkovem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo