Sobota, 19 oktober 2019
Iskanje

Po dolgem času Dončić spet na igrišču

Z 21 točkami je bil najboljši strelec na pripravljalni tekmi proti ekipi Detroit Pistons

10. okt. 2019 | 11:49
Dark Theme

Po dolgem času je tudi Luka Dončić spet stopil na igrišče in med drugim zablestel s svojo igro. V pripravljalni tekmi, ki jo je njegov Dallas Mavericks izgubil proti ekipi Detroit Pistons s 117:124, je bil z 21 točkami prvi strelec tekme. Temu je dodal še osem skokov, pet podaj in tri ukradene žoge. Dončić je zadnjo uradno tekmo odigral pred več kot šestimi meseci. Povedal je, da se mu to zdi čudno, toda da se počuti odlično. Navdušen je bil nad dejstvom, da sta prvič igrala skupaj z Latvijcem Kristapsom Porzingisom, ki je bil 20 mesecev ustavljen zaradi poškodbe vezi levega kolena. »Čudežni deček« je še izjavil, da je veliko grešil, da pa bo gotovo izboljšal svojo igro, saj je bila tokratna tekma prva po dolgem premoru. Zato je potrebno le nadaljevati z delom v prihodnjih dveh tednih, je še dodal.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo