Sobota, 21 maj 2022
Iskanje

Po dvanajstih regatah sta deseti

Jadralka TPK Sirena Jana Germani na svetovnem prvenstvu 49er FX v olimpijskem dvosedu 49erFX

19. nov. 2021 | 17:32
Dark Theme

Jadralka TPK Sirena Jana Germani je s sotekmovalko Giorgio Bertuzzi na svetovnem prvenstvu v Omanu v olimpijskem razredu 49er FX po današnjih treh plovih zdrknila še za mesto navzdol. Italijanski reprezentantki sta zdaj deseti, torej na zadnjem razpoložljivem mestu, ki še vodi v regato za kolajne.

Danes sta tri plove zaključili na 12., 7. in 16. mestu. Po dvanajstih plovih sta vodstvo spet prevzeli Nizozemki Aanholt in Ruyter. Brazilska olimpijska zlata dvojica Greal - Kunze je napredovala na tretje mesto.

Jutri bodo na sporedu še trije plovi, v nedeljo pa še zadnji, nato pa bo na vrsti še finalna regata za deset najboljših posadk.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Italijanska vlada je odločila, da zaradi manjše razpoložljivosti energentov zaradi vojne v Ukrajini temperature ob uporabi klimatskih naprav ne smejo biti nižje od 27°C, pozimi pa ne bodo smele presegati 19°C (+/- 2°C).

17. maj. 2022 | 6:00
Soglašam, ker menim, da gre za upravičeno žrtev
Soglašam le delno, ker menim, da je ob omenjenih temperaturah poleti pretoplo in pozimi premrzlo za življenje in delo
Odločitev zavračam, ker menim, da je neustrezna
Odločitev odločno zavračam, ker menim, da gre za neupravičeno žrtev
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo