Nedelja, 14 april 2024
Iskanje

Prijavite se še lahko do 15. ure!

Samo še nekaj ur imate, da se prijavite na našo akcijo Postani fit tudi ti 4.0. Fitnes trenerka Gina Lazarević bo namreč prijave sprejemala samo še do danes, petka, do 15. ure. Nato pa ... novo presenečenje.

Trst |
10. sep. 2019 | 7:19
Dark Theme

Strokovna komisija ne bo izbrala kandidatov, ki bodo od 1. oktobra začeli hujšati in spreminjati postavo. Pravzaprav jih bo strokovna komisija izbrala šest, ki bodo šli šele skozi prvi izbor. Sledilo bo ljudsko glasovanje. Štiri »junake«, ki bodo trenirali do konca marca, boste izbrali bralci s pomočjo glasovnic, ki jih bomo objavili že v jutrišnji izdaji našega dnevnika. Kandidati, ki bodo šli skozi prvi izbor, se bodo tako morali pošteno potruditi. Čaka jih torej enotedenska volilna kampanja: angažirati bodo morali sorodnike, prijatelje, sovaščane, pa tudi prijatelje na družbenih omrežjih. Predvsem pa vzeti škarje v roke in postriči glasovnice v Primorskem dnevniku (fotokopije ne pridejo v poštev, pa tudi dvojnikov ne bomo upoštevali).

Vredno pa se je potruditi. Saj bo nato vadba brezplačna. In kdor obiskuje telovadnice, dobro ve, da vse ponujene storitve niso prav nič poceni. Tudi letos bo akcija trajala šest mesecev. V Fitnes Planetu v Sežani boste trenirali brezplačno pod strokovnim vodstvom osebnega trenerja. Glavna mentorica pobude je Lazarevičeva. Skratka priložnost, ki jo morate zagrabiti z obema rokama. O vadbi v fitnesu, napredku, občutkih in splošnem počutju izbranih kandidatov bomo sproti mesečno poročali na strani RekreAkcija našega dnevnika.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava