Sobota, 16 november 2019
Iskanje

Priprave na nagrado naš športnik že v polnem teku

Slavnostna podelitev nagrad bo v četrtek, 19. decembra ob 20. uri v Kopru v prostorih Sv. Frančiška.

Koper |
5. nov. 2019 | 16:35
Dark Theme

Najboljše primorske športnike, športnice in ekipe z obeh strani meje, ki jih izbirajo novinarji primorskih medijskih hiš (Primorski dnevnik, Slovenski deželni sedež Rai, spletna stran slosport.org, TV in Radio Koper ter Primorske novice), bomo letos nagradili v četrtek, 19. decembra v Kopru ob 20. uri v prostorih Sv. Frančiška. Priprave na 36. skupno nagrajevanje najboljših športnikov so že v polnem teku.

Letošnje organizacijsko breme nosi RTV Koper Capodistria. Letos sedmič bomo najboljše športnike, športnice in ekipe izbrali v enotnih skupnih kategorijah in na podlagi paritetnega glasovanja uredništev medijev. V finalni izbor se bo uvrstilo šest najboljših v vseh treh kategorijah. Po pravilniku se v vsako kategorijo uvrsti najmanj en predstavnik z vsake strani nekdanje meje. Tako kot lani bodo vsi kandidati prejeli nagrade, pokal pa bo pripadel prvouvrščenim v vseh treh kategorijah.

Dokončni izbor nominirancev za nagrado bo znan v začetku decembra.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo