Torek, 10 december 2019
Iskanje

Priprave na nagrado naš športnik že v polnem teku

Slavnostna podelitev nagrad bo v četrtek, 19. decembra ob 20. uri v Kopru v prostorih Sv. Frančiška.

Koper |
5. nov. 2019 | 16:35
Dark Theme

Najboljše primorske športnike, športnice in ekipe z obeh strani meje, ki jih izbirajo novinarji primorskih medijskih hiš (Primorski dnevnik, Slovenski deželni sedež Rai, spletna stran slosport.org, TV in Radio Koper ter Primorske novice), bomo letos nagradili v četrtek, 19. decembra v Kopru ob 20. uri v prostorih Sv. Frančiška. Priprave na 36. skupno nagrajevanje najboljših športnikov so že v polnem teku.

Letošnje organizacijsko breme nosi RTV Koper Capodistria. Letos sedmič bomo najboljše športnike, športnice in ekipe izbrali v enotnih skupnih kategorijah in na podlagi paritetnega glasovanja uredništev medijev. V finalni izbor se bo uvrstilo šest najboljših v vseh treh kategorijah. Po pravilniku se v vsako kategorijo uvrsti najmanj en predstavnik z vsake strani nekdanje meje. Tako kot lani bodo vsi kandidati prejeli nagrade, pokal pa bo pripadel prvouvrščenim v vseh treh kategorijah.

Dokončni izbor nominirancev za nagrado bo znan v začetku decembra.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Katero od naslednjih smučišč vam je najljubše?

27. nov. 2019 | 17:10
Trbiž
Na Žlebeh
Mokrine
Krvavec
Kranjska Gora
Zoncolan
Piancavallo
Forni di Sopra
Cerkno
Drugo
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo