Četrtek, 28 maj 2020
Iskanje

Ricky Hickman izbral številko 9

Allianz Pallacanestro Trieste predstavil izkušenega Američana

Trst |
14. jan. 2020 | 19:11
Dark Theme

Allianz Pallacanestro Trieste je danes predstavil Rickyja Hickmana, drugo letošnjo okrepitev. Štiriintridesetletni ameriški branilec in organizator igre ima za sabo bogato košarkarsko kariero. Največji uspeh je dosegel v sezoni 2013/14, ko je v dresu Maccabija iz Tel Aviva osvojil evroligo. »Ekipi bom dal na razpolago vse svoje izkušnje. Svojim soigralcem bom pomagal, da skupaj naredimo velik korak naprej. Ogledal sem si nedeljsko tekmo proti Reyerju. V obrambi imamo dokaj čvrsto ekipo, v napadu pa lahko še precej napredujemo,« je na novinarski konferenci v Allianz Domu izjavil Hickman, ki bo že v nedeljo proti Vareseju oblekel dres Allianza s številko 9.

Klub bo jutri ob 12. uri uradno predstavil še 215 cm visokega centra Riccarda Cervija, ki je pred nekaj dnevi prekinil sodelovanje z Varesejem. Nato pa bo celotna ekipa odpotovala v Ljubljano, kjer bo odigrala pripravljalno tekmo s Cedevito Olimpijo. Tekma bo ob 17.30 v Stožicah, igrali pa bodo za zaprtimi vrati.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Za katero prepoved si najbolj želite, da bi jo odpravili?

6. maj. 2020 | 17:24
Prepoved ležanja na plaži
Prepoved prostega prečkanja meje
Prepoved obiska prijateljev
Prepoved skupinskih športov
Prepoved normalnega obratovanja barov in restavracij
Vse sedanje prepovedi so na mestu
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo