Sreda, 28 oktober 2020
Iskanje

Roglič trenira na polno

Novica prihaja kot odziv na izjavo njegove partnerice Lore Klinc

26. avg. 2020 | 10:35
Dark Theme

Športni direktor nizozemskega kolesarskega moštva Jumbo-Visma, Merijn Zeeman je za nizozemski časnik AD dejal, da Roglič nima več težav po padcu na kriteriju Dauphine, da trenira na polno ter bo posledično zagotovo nastopil na dirki po Franciji. Novica prihaja kot odziv na izjavo Lore Klinc, ki je na predstavitvi svojega knjižnega prvenca ter predpremieri dokumentarnega filma RTV Slovenije o Rogličevih pripravah na Tour vzbudila dvom o nastopu njenega življenjskega spremljevalca na francoski pentlji.

Zeeman je pojasnil, da je prišlo do nesporazuma zato, ker Klinčeva ni imela najnovejših informacij. »Lora je bila pri Primožu prejšnji teden, takrat pa še ni bil ravno pri močeh,« je dejal Zeeman za AD.

»Takoj, ko smo začeli resno trenirati, je sodeloval pri vseh zadolžitvah. Zahvaljujoč dobro opravljenemu delu našega zdravstvenega osebja, lahko trenira na polno,« je skrbi razrešil Zeeman.

Zaenkrat Roglič ostaja na višinskih pripravah v Tignesu, na start dirke pa se bo slovenski zvezdnik po besedah Zeemana podal v zadnjem trenutku. »Vse to je odvisno od vsakega posameznega kolesarja. Tom Dumoulin je že odšel proti Nici, Primož pa rad na teh pripravah ostane do zadnjega mogočega trenutka,« je še zaključil športni direktor Jumbo-Visme.

Dirka po Franciji se bo začela v soboto, 29. avgusta, z etapo v Nici, poroča STA.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Si boste naložili aplikacijo Immuni?

6. okt. 2020 | 16:18
Da
Ne
Sem si jo že
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo