Petek, 17 januar 2020
Iskanje

Še vedno so ... »fit«

Udeleženci vseh treh izvedb naše akcije Postani fit tudi ti so se spet zbrali in trenirali pod vodstvom trenerke Gine Lazarević

18. maj. 2019 | 9:23
Dark Theme

Prejšnjo soboto, 11. maja, so se v sežanskem Fitnes Planetu zbrali »fitovci« vseh treh izvedb naše akcije Postani fit tudi ti. Sprva so se s trenerko Gino Lazarević in med seboj pogovorili, nato trenirali ter na koncu še kramljali ob kavici. Skratka: preživeli so prijetno jutro.

Priložnost smo izkoristili, da smo jih vprašali: ali bi ponovili izkušnjo, ali jih prijatelji in kolegi še vedno sprašujejo in istovetijo z našo akcijo ter ali še vedno nadaljujejo z zdravim načinom življenja.

V rubriki rekreaKcija v današnjem (sobotnem) Primorskem dnevniku si lahko preberete, kaj so odgovorili Majda Klemše, Lilijana Bezin, Sara Zobec, Julija Berdon, Alina Carli, Lisa Sandri, Sabina Citter, Paolo Magnani, Jožica Mržek, Igor Poljšak, Elena Husu in Erika Ghezzo. Izvedeli boste tudi, kaj meni trenerka Gina Lazarević ter kdo si je prislužil še dodatno nagrado.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Katera beseda je v letu 2019 najbolj zaznamovala slovensko narodno skupnost v Italiji?

14. jan. 2020 | 17:00
Defibrilator
Jezik
Migranti
Narodni dom
Paritetni odbor
Predsednica
Predstavništvo
Ravnatelj
Stadion
Strelišče
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo