Torek, 19 november 2019
Iskanje

Še zadnji kamenček v mozaiku

Dequan Jones okrepil Pallacanestro Trieste

Trst |
12. avg. 2019 | 18:04
Dark Theme

Pallacanestro Trieste je sporočil ime še zadnje okrepitve, tako da ima odslej trener Eugenio Dalmasson na voljo dvanajst košarkarjev. Za tržaški klub bo v prihodnji sezoni A-lige igral devetindvajsetletni ameriški branilec Dequan Jones. 203 centimetrov visoki in 100 kilogramov težki košarkar je v sezoni 2012/13 zbral tudi 63 nastopov v severnoameriški poklicni ligi NBA. Nato je igral v razvojnem prvenstvu lige NBA za moštvo Reno Bighorns, eno leto je tudi nastopal za Cantù v Italiji. Izkušnje je nato nabiral v Franciji in v Izraelu.

Ekipo Pallacanestra Trieste bodo torej v sezoni 2019/20 sestavljali sledeči košarkarji: Andrea Coronica, Daniele Cavaliero, Matteo da Ros, Juan Manuel »Lobito« Fernandez, Giga Janelidze, Arturs Strautinš, Hrvoje Perić, Jon Elmore, Akil Mitchell, Kodi Justice, Derek Cooke jr. in Dequan Jones.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo