Sreda, 23 oktober 2019
Iskanje

Sinigoieva, Ostolidi in Skerk v deželni ekipi FISI

V sezoni 2019/20 bodo pod drobnogledom zveznih trenerjev

Trst |
10. jul. 2019 | 12:25
Dark Theme

Deželni odbor italijanske smučarske zveze FISI je uradno potrdil sestavo mladinskih regijskih ekip za sezono 2019/20. Članica ženske A ekipe je Caterina Sinigoi (letnik 2003, SK Devin), član moške ekipe mladincev (aspiranti) je miljski Slovenec Alex Ostolidi (letnik 2003, SC Cimenti), v ožjem izboru ekipe U16 (osservati allievi 2004) pa je Maks Skerk (SK Devin).

Vsi trije so v lanski sezoni uspešno tekmovali tako na deželni kot na državni ravni, izkušnje pa so nabirali tudi na mednarodnih tekmovanjih. Koordinator tekmovalnih skupin deželnega komiteja je Tancredi Del Mestre, športni direktor je Andrea Polentrutti, tehnični direktor pa Trstano Vicario, ki je obenem odgovoren za ženske ekipe, medtem ko je odgovorni trener za moške Gianluca Zanitzer.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo