Ponedeljek, 22 april 2019
Iskanje
NBA

Slovenski naval na Miami

Luka Dončić je bil med najboljšimi na igrišču, Goran Dragić pa je po poškodbi kolena še v fazi rehabilitacije

ZDA |
14. feb. 2019 | 10:38
    ?wmode=transparent&controls=2&showinfo=0&theme=light">
Dark Theme

Na tribunah športne arene v Dallasu se je za sinočnjo tekmo med Dončićevo ekipo Dallas Mavericks in Dragićevim Miamijem zbralo tudi več kot 100 slovenskih ljubiteljev košarke, pa čeprav je Dragić po poškodbi kolena v obdobju rehabilitacije in je torej ni odigral.

Zmagal je Miami, in sicer s 112:101. Med najboljšimi na igrišču je bil Luka Dončić ki ga je le podaja ločila od trojnega dvojčka. V 33 minutah je dosegel 18 točk, 12 skokov in devet podaj. Izkazal se je tudi 40-letni nemški veteran Dirk Nowitzki, ki je dosegel 12 točk, kar je njegov rekord v tej sezoni.

Krstni medsebojni dvoboj med Dončićem in Dragićem naj bi bil 28. marca, ko se bosta ekipi znova pomerili v Miamiju. Po zdajšnjih podatkih naj bi tedaj na Florido pripotovalo približno 400 Slovencev. Veliko se jih je nabralo tudi po zaslugi več spletnih akcij na najrazličnejših družbenih omrežij.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Evropski parlament je podprl ukinitev premikanja ure leta 2021. Države članice se bodo same odločile za poletni ali zimski čas, Evropsko komisijo bodo morale o tem obvestiti do aprila 2020. Podpiram:

15. apr. 2019 | 19:57
Poletni čas
Zimski čas
Mi je vseeno
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo