Torek, 22 oktober 2019
Iskanje

Sobotna tekma Pallacanestro Trieste prenešena

Zaradi obilnega deževja je voda delno poplavila dvorano Allianz Dome

Trst |
3. okt. 2019 | 17:38
Dark Theme

Sobotni dvoboj tretjega kroga košarkarske A-lige med ekipama Pallacanestro Trieste in AX Armani Exchange Milano so zaradi posledic obilnega deževja, ki je v sredo zjutraj delno poplavilo tržaško športno dvorano Allianz Dome, prenesli. Tržaški klub se bo z vodstvom milanske Olimpie, zvezo Legabasket in košarkarsko zvezo FIP za določitev novega termina sestalo v naslednjih dneh, ko bo znano, kdaj bo športna dvorana v Ul. Flavia spet uporabna. »Voda je pronicala na več mestih, poškodovala pa je predvsem električno napeljavo. Šele po dodatnih pregledih bo znana dejanska škoda. Na srečo je igrišče ostalo nepoškodovano,« so nam sporočili iz Pallacanestro Trieste. Iz vodstva kluba so tudi sporočili, da bo klubska blagajna ta konec tedna ostala zaprta ter da bodo v kratkem objavili navodila za tiste, ki so že kupili vstopnice za odpadlo sobotno tekmo.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo