Sreda, 08 december 2021
Iskanje

Solidne uvrstitve jadralcev Čupe in Sirene

Tudi na drugi državni kriterijski regati razreda 420 v Formii, veljavni za selekcijo za svetovno in evropsko prvenstvo, so se jadralci Sirene in Čupe dobro odrezali

23. apr. 2019 | 19:27
Dark Theme

87-članska flota jadralcev je v zmernem vetru v kraju Formia jadrala od petka do ponedeljka, skupno pa so uspeli opraviti osem plovov. Jadralci Čupe in Sirene niso začeli najbolje, nato pa so v zadnjih plovih nadoknadili in izboljšali končne uvrstitve. Od jadralcev tržaških slovenskih klubov se je najbolje odrezala Petra Gregori (Sirena), ki je jadrala v navezi z Irene Calici (SN Pietas Julia). Punci sta se uvrstili na 8. mesto. Za njima sta se uvrstila jadralca Sirene in Čupe Tinej Sterni in Jan Pernarčič (9. mesto), ki ju je močno oškodovala penalizacija v petem plovu. »Zaradi tega bi lahko bili še višje na lestvici,« je dejal njun trener Matia Ugrin. Podobno je veljalo za žensko posadko Giorgia Sinigoi-Sara Zuppin (Čupa in Sirena): tudi njima je na končni rezultat močno vplivala diskvalifikacija v prvem plovu. Na koncu sta bili 21.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Proti covidu-19 se bodo po zeleni luči, ki sta jo prižgali evropska in italijanska agencija za zdravila EMA in AIFA, kmalu lahko cepili otroci med 5. in 11. letom starosti. Cepljenje otrok:

3. dec. 2021 | 17:20
Popolnoma zagovarjam
Delno zagovarjam
Delno odklanjam
Popolnoma odklanjam
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo