Torek, 07 december 2021
Iskanje

Športel o tenisu

V koprski športni oddaji s predstavnikoma ŠZ Gaja

20. apr. 2021 | 11:30
Dark Theme

V ponedeljkovi športni oddaji Športel sta voditelj Igor Malalan in sovoditelj Cristian Visintin gostila Gajinega teniškega trenerja Mattea Ciguia in mlado teniško igralko Artemis Plesničar, po video zvezi pa se je v pogovor vključila še vodja teniške šole Paola Cigui. Sodelavec Martin Poljšak se je pogovoril s predsednikom ZSŠDI Ivanom Peterlinom, ki bo 30. maja na volilnem občnem zboru športne krovne organizacije še petič kandidiral za predsedniško mesto, ter z dolgoletnim športnim pedagogom in vsestransko aktivnim družbeno političnim delavcem Aldom Ruplom, ki je letos slavil 80 let. Kamere deželnega sedeža Rai so v svoj objektiv ujele derbi moške odbojkarske C-lige med Olympio in Sočo. Vprašanje s terena je gostom v studiu postavil Aldo Rupel.

Klikni in oglej si oddajo

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Proti covidu-19 se bodo po zeleni luči, ki sta jo prižgali evropska in italijanska agencija za zdravila EMA in AIFA, kmalu lahko cepili otroci med 5. in 11. letom starosti. Cepljenje otrok:

3. dec. 2021 | 17:20
Popolnoma zagovarjam
Delno zagovarjam
Delno odklanjam
Popolnoma odklanjam
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo