Sreda, 20 oktober 2021
Iskanje

Športna nedelja: do točke samo Sovodnje in Vesna

V 1. amaterski ligi sta ostali praznik rok tako Zarja kot Mladost

FJK |
10. okt. 2021 | 17:32
Dark Theme

NOGOMET

1. AMATERSKA LIGA

ISM Gradisca - Zarja 3:2 (2:0)

Strelca za Zarjo: 65. Fabris in 89. avtogol

Zarja: Budicin, S. Barnobi (Čufar), Stocca Kralj (M. Barnobi), Zucca, Lorenzi, Cottiga (Lombisani), Franzot (Cepar), Aiello, Bernobbi, Fabris, Rizzotto (Petracci). Trener: Ravalico.

V prvem polčasu je Zarja igrala zelo slabo, kar je vplivalo na nadaljnji potek tekme. Pred odmorom so gostitelji že vodili z 2:0. Na začetku drugega polčasa je gradiška ekipa ISM zadela še tretji gol in tekme je bilo dejansko konec, četudi je Zarja reagirala. Fabris je zaostanek zmanjšal v 65. minuti. Drugi gol Zarje (avtogol) pa je padel pred sodnikovim dodatkom.

Mladost - Mariano 0:2 (0:2)

Mladost: Košuta, Pelos, Mascarin, Tabai, Candusso (Peric), Iodice, Scocchi (Ocretti), Di Giorgio, Cuzzolin (Ligia), Veljković (Mucci), Marassi. Trener: Cossar.

Mladost je imela premoč v drugem polčasu, kar pa ni zadoščalo, da bi iztrgala vsaj točko. Gostje so oba gola zadeli v uvodnem delu srečanja. Prvi golje padel iz enajstmetrovke, drugi pa v 25. minuti po močnem strelu zunaj kazenskega prostora.

2. AMATERSKA LIGA

Villanova - Sovodnje 0:0

Sovodnje: Zanier, A. Juren, Simčič, Petejan, Falcone, Erjavec, Peressini, Čavdek, Žibernik (Vižintin), Dornik (Boškin), Lutman. Trener: Trangoni.

Rdeči karton: A. Juren 80.

Tudi v kraju Villanova dello Judrio so nogometaši Sovodej ustvarili številne priložnosti za gol, a niso zadeli niti enega. Villanova se je v glavnem branila in se malokrat nevarno predstavila pred Zanierovimi vrati.

Vesna - Muglia 1:1 (1:0)

Strelec: 5. Favone

Vesna: Škerk, Carli, Renar, Veronesi, Nabergoi, Frediani, Favone, Giovannini (Ferluga), K. Vidali (Masia), Čubej (Cuk), Vidoni (Colja). Trener: Venanzi.

Vesna je na domači tekmi pri Svetem Alojziju igrala neodločeno proti miljski Muglii. Gostitelji so povedli že v peti minuti s Favonejem. Lastovke so nato ustvarile številne priložnosti za gol, a pred nasprotnikovimi vrati so bili plavi nenatančni. Muglia je izenačila v drugem polčasu, ko je igrala z burjo v hrbtu. V prihodnjem krogu čaka Vesno derbi proti Primorju. Igrali bodo na Rouni.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Podpirate razpustitev neofašistične stranke Forza nuova?

13. okt. 2021 | 15:23
Da
Ne
Ni pravi čas za take ukrepe
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo