Sreda, 08 april 2020
Iskanje

Športna priloga: danes v časopisu

O nedeljskih nogometnih zmagah in košarkarjih Jadrana Motomarine, o Zaletu, pa tudi o nadgradnji projekta SiAmo Trieste in prvih stopničkah slovenskih smučarskih skakalcev

FJK |
26. nov. 2019 | 0:10
Dark Theme

V (današnji) torkovi prilogi bo več tematskih poudarkov. Na mednarodnih straneh pišemo o prvih stopničkah slovenskega smučarskega skakalca Anžeta Laniška na tekmi za svetovni pokal v Wisli, pa tudi o vnovičnem porazu Pallacanestro Trieste. V tržaški tabor pa morda le prihaja dobra novica. Revija Superbasket je namignila, da bi lahko velikan na področju turizma s križarskimi ladjami Costa Crociere postal novi glavni pokrovitelj.

Na nogometni strani ocenjujemo prvo tretjino prvenstva, pogovorili pa smo se s trenerjem Krasa Andrejem Pahorjem, z vratarjem Vesne Edvinom Carlijem in predsednikom Primorca Darkom Kraljem.

Košarka bo v znamenju Jadrana: združena ekipa je premagala Verono, trener Andrea Mura pa je priznal, da imajo kljub temu še težave v napadu.

Na odbojkarski strani je v ospredju Zalet. Trener Edi Bosich je po porazu na tržaškem derbiju priznal, da pogrešajo v ekipi predvsem višji cilj, ki bi edini zagotovil višjo motivacijo (in morda tudi kako zmago več).

V rubriki 3 minute z ... smo se tokrat pogovorili z bivšim košarkarjem in uspešnim podjetnikom Edijem Krausom, v višješolskem portretu pa gostimo Majo Grilanc.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kako doma najraje preganjate čas?

17. mar. 2020 | 16:55
Gledam TV
Berem
Rešujem križanke
Kuham in pečem
Pospravljam
Poslušam glasbo
Se posvečam otrokom
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo