Sobota, 11 julij 2020
Iskanje

Športna priloga: danes v časopisu

O prvi letošnji zmagi smučarke Caterine Sinigoi, o pestrem dogajanju na nogometnih, košarkarskih in odbojkarskih igriščih, pa tudi o preporodu A-ligaša Allianz Pallacanestro Trieste

3. dec. 2019 | 0:05
Dark Theme

V današnji (torkovi) športni prilogi Primorskega dnevnika bo v ospredju prva letošnja zmaga alpske smučarke Caterine Sinigoi. Na nogometnih igriščih je v nedeljo izstopal »vroči« derbi 2. AL med Primorcem in Sovodnjami. Košarkarji Brega v C-ligi silver so se vodilnemu Sacijelu solidno upirali. Trener Lucio Battisti je zadovoljen s tem, kar so doslej pokazali odbojkarji Soče v D-ligi. Na mednarodnih straneh je poudarek na nogometu, košarki in formuli 1: argentinski nogometni as Lionel Messi je že šestič osvojil zlato žogo, košarkarji Allianz Pallacanestro Trieste so v nedeljo po preobratu prišli do pomembne zmage v A-ligi, v Abu Dabiju pa se je s slavjem Lewisa Hamiltona zaključila letošnja dirkaška sezona. V višješolskem portretu boste lahko spoznali odbojkarico Aniko Tosolini, na zadnji strani pa boste lahko prebrali intervju z univerzitetno profesorico Jadranko Cergol.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kako boste potovali letos poleti:

3. jul. 2020 | 18:38
Z avtomobilom
Z motorjem
Z avtobusom
Z vlakom
Z letalom
Z ladjo
Peš
Ne bom potoval/a
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo