Sreda, 20 november 2019
Iskanje

Športna priloga: danes v časopisu

Še zadnjič v letošnji sezoni osem strani o pestrem dogajanju na košarkarskih, nogometnih in odbojkarskih igriščih

Trst |
21. maj. 2019 | 5:05
Dark Theme

V današnji (torkovi) sedemindvajseti in zadnji Športni prilogi Primorskega dnevnika letošnje sezone boste lahko prebrali analizo o prvem delu dirke po Italiji. Poročamo o tekmi košarkarjev Alme, ki bodo proti Cremoni spet nastopili danes, ter o uspehu teniškega igralca Rafaela Nadala. Predstave košarkarjev Jadrana Motomarine smo analizirali s pomočjo »spričevala«, z odbojkarskim trenerjem Edijem Bosichem smo se pogovorili o prihodnji sezoni Zaleta v ženski C-ligi, obiskali smo tudi sobotno Trofejo ZSŠDI za minikošarkarje. Poročamo o izpadu Mladosti iz nogometne promocijske lige, njen predsednik Claudio Cadez pa nam je zaupal, da so največje društveno bogastvo nogometaši, ki ne prejemajo honorarjev. V nedeljo so izpadle tudi teniške igralke Gaje. V višješolskem portretu se je predstavil Janoš Gruden. Ne zamudite karikature, ki jo je za nas pripravil Jurij Devetak.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo